Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


BoBo Knežević

BoBo Knežević - "treš šansonjer", tvorac hitova "Co to maš", "Dominik", "Maderfaker" - najsnažniji je i najsmešniji kantautor među muzičarima, i najbolji kantautor među sportskim trenerima. Poreklom je iz Sinja, ima 33 godine i radi kao fitnes trener u Zagrebu.
Po glasu nalik Štuliću, što je suptilna varka - jer je sa svojim urnebesnim tekstovima BoBo jedini pravi "naslednik" ranih radova Ramba Amadeusa na Balkanu.
BoBo je sinteza heroja i anti-heroja nove generacije - jer u doba demokratije njegova muzika postaje zabranjena za emitovanje putem zvaničnih medija u Hrvatskoj, i on dospeva na "crnu listu" izvođača - poslušajte ga, i zaključite sami, da li je vaš Heroj, ili...

Website: http://www.boboknezevic.net

E-mail:


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Co to mas
Dominik
Muha
Svijet je okrutanKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.