Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Lihen

Mi smo dvojac iz Nisa - LIHEN.Dushan Vukic je kompozitor muzike(svira midi klavijaturu i gitaru).Aleksandar Popovic je pevac i autor pesama(povremeno i svira na pojedinim kompozicijama).Imamo dosta neobjavljenog materijala podeljenog po albumima na engleskom jeziku kojeg smo sami snimili i jednim delom isproducirali (sto audio,sto video materijala)Kao grupa postojimo sa pocetka 2008.godine
 

Website: http://www.myspace.com/lihen

E-mail:


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

I saved Fridrih Clainhart Girlfriend
Love From Nowhere
One Kind off FriendshipKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.