Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Stereolimit

Stereolimit, bend iz Niša, nastao je krajem 2010. godine kao posledica nedovršene priče čiji su akteri bili Miroslav, Bratislav i Bojan, trojka koju u gradu ljudi pamte pod imenom PRC.

 

Septembra 2010. bend se okuplja pod novim imenom i kreće sa snimanjem materijala za prvo izdanje. Sve pesme su snimane u "Stereolimit" studiju u samostalnoj produkciji.

 

10. aprila 2011. godine Stereolimit se pojavljuje na izdanju "Električni impuls - Kiša Kerozina Remixed" sa numerom "Vedriji snovi", besplatan download na adresi http://kishakerozina.bandcamp.com/album/elektri-ni-impuls-ki-a-kerozina-remixed

 

Članovi benda:

 

Miroslav Cvetković - vokal, gitara

 

Bratislav Stanković - bas gitara, prateći vokal

 

Nebojša Pešić - gitara, prateći vokal

 

Marko Tomović - bubanj

 

Website: http://www.myspace.com/stereolimit

E-mail: stereolimit@gmail.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Dan se radja (Husker Du obrada)
Dimenzije
PorukeKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.