Popboks - Madonna uzima 120 miliona dolara [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 12.10.2007. 09:23 · 1

Madonna uzima 120 miliona dolara

I pored toga što treba da snimi još jedan album za kompaniju Warner, Madonna je, kako tvrde nezvanični izvori, blizu odluke o potpisivanju novog, desetogodišnjeg ugovora u vrednosti od 120 miliona dolara sa promoterskom kućom Live nation

I pored toga što treba da snimi još jedan album za kompaniju Warner, Madonna je, kako tvrde nezvanični izvori, blizu odluke o potpisivanju novog, desetogodišnjeg ugovora u vrednosti od 120 miliona dolara sa promoterskom kućom Live nation.

Ukoliko prihvati ponudu, Madonna će postati najplaćenija pevačica svih vremena.

Live nation ovim ugovorom dobija prava na tri albuma, turneje, prodaju reklamnih proizvoda, i licencu na korišćenje imena čuvene američke pevačice.

Ova ponuda se može smatrati novinom u poslu, pošto je do sada bilo uobičajeno da albume i koncerte za istog autora rade potpuno različite firme.

Poslednje dve Madonnine turneje koje je producirala kuća Live nation donele su bruto prihod od 400 miliona dolara.

Pojedini stručnjaci iz ove oblasti zlurado komentarišu da će Live nation sa ovim ugovorom moći da profitira jedino ako Madonna uspe da proda oko 15 miliona kopija svakog od buduća tri albuma na koja će se ugovorom obavezati.

Warneru, ipak, ostaju prava na dosadašnji Madonnin katalog.



Komentari

  • Gravatar for no talent, rad, red i disciplina
    no talent, rad, red i disciplina (gost) | 12.10.2007. 08.55.28
    samoe 120M$$$ loshe. dolar je slab, a ona zivi u evropi.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.