Popboks - Novi koncertni problemi Amy Winehouse [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 17.10.2007. 17:37 · 1

Novi koncertni problemi Amy Winehouse

Problematična pevačica poznata po otkazivanju koncerata u poslednjem trenutku, preksinoć je nastupila u Tempodrom areni u Berlinu, ali ne bez problema.

Naime, nemačka štampa prenosi da je, osim što je zaboravljala tekst tokom prve dve numere, delovala je i prilično uznemireno: tresla se, kašljala, trljala lice - tokom celog koncerta!

Problematična pevačica poznata po otkazivanju koncerata u poslednjem trenutku, preksinoć je nastupila u Tempodrom areni u Berlinu, ali ne bez problema.

Naime, nemačka štampa prenosi da je, osim što je zaboravljala tekst tokom prve dve numere, delovala je i prilično uznemireno: tresla se, kašljala, trljala lice - tokom celog koncerta!

Razočarani fanovi koji koncert željno iščekuju  nedeljama, nadali su se da će sve proći bez problema, ali to očigledno nije bilo moguće.

"Ona je veoma talentovana devojka, bilo bi jako dobro ako bi mogla da se otarasi alkohola i droge", rekao je jedan od fanova.

Tek kasnije tokom koncerta Amy je uspela da se oporavi i, prema pisanju medija, fenomenalno izvede numere Back to Black i You Know I'm No Good.

Inače, Amy je stigla u Nemačku sama, bez svog muža Blake Fielder-Civila, nakon što je sa njim, već tradicinalno, prošla kroz burne rasprave tokom prethodnog vikenda u Londonu.

Do poslednjeg trenutka nije bilo sigurno da će joj se suprug pridružiti na početku turneje, ali on se ipak pojavio na dan koncerta i izazvao veliko nezadovoljstvo u Amynom timu.

"Nadali smo se da Blake neće doći, ali došao je", izjavio je jedan od članova tima.

"Amy je odlučila da on bude sa njom, mi ćemo morati da se naviknemo na to."

Inače, na Blakea se ovih dana okomio tast i Mitch Winehouse koji tvrdi kako upravo on sprečava Amyn oporavak, jer je pre njega, kaže tata, ona bila protiv teških droga.

No, i tata Mitch je autor jedne bizarne akcije: on je kćerki napisao posmrtni govor za njenu sahranu: gospodin Winehouse kaže da je to uradio nakon što je Amy doživela overdose pre mesec dana, kada je bio siguran da neće da preživi.

Sledeći koncert na turneji Amy Winehouse biće u Parizu 29. oktobra, a nakon toga sledi jos 25 nastupa sve do 13. decembra, kada se turneja završava u mančesterskoj Apollo areni.



Komentari

  • Gravatar for ne mrem vjerovat
    ne mrem vjerovat (gost) | 17.10.2007. 20.57.03
    los nastup pod uticajima alkohola, droge...kakav presedan u muzici. sta je bilo posle? da li je zemlja nastavila svoju rotaciju ili je sve stalo? molim vas, ocekujem epilog.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.