Popboks - Pankrti ponovo sviraju zajedno [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 31.10.2007. 14:01 · 4

Pankrti ponovo sviraju zajedno

Još jedan reunion: desetak dana nakon što su otvaranjem izložbe koncertnih fotografija u Ljubljani obeležili 30 godina rada, slovenački punk prvoborci najavljuju povratničke koncerte

Još jedan reunion: desetak dana nakon što su otvaranjem izložbe koncertnih fotografija u Ljubljani obeležili 30 godina rada, slovenački punk prvoborci najavljuju povratničke koncerte.

Pankrti će se okupiti 1. decembra za koncert u ljubljanskoj dvorani Tivoli - mestu njihovog oproštajnog nastupa 1987. godine.

Ponovno okupljanje Pankrta je na svom sajtu najavio pevač Pero Lovšin (52).

Na slovenačkom muzičkom sajtu Undermuza najavljeno je da će osim ljubljanskog koncerta, sa predgrupama Niet i Paraf, Pankrti verovatno održati neke koncerte i u drugim državama bivše Jugoslavije, te da nije isključena mogućnost i snimanja povratničkog albuma.



Komentari

  • Gravatar for Trlababadlan
    Trlababadlan (gost) | 31.10.2007. 14.25.40
    Pankrti, Pankrti, Pankrti, Pankrti!
  • Gravatar for uh uh
    uh uh (gost) | 31.10.2007. 15.48.21
    Državni ljubimci?Postali su sve protiv čega su istupali,al nije problem što neko svira pank u šezdesetoj već je problem magarac koji to hoće da sluša
  • Gravatar for Isidor
    Isidor (gost) | 31.10.2007. 19.44.59
    nesto mi je od tih reuniona postalo muka.
  • Gravatar for LostInMusic
    LostInMusic (gost) | 01.11.2007. 05.42.30
    mozda odem u Lj. 01.12. to je subota.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.