Popboks - Velvet Revolver se razišli sa Scottom Weilandom [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 02.04.2008. 14:40 · 3

Velvet Revolver se razišli sa Scottom Weilandom

Scott Weiland zvanično nije više pevač hard rok supergrupe Velvet Revolver.

U saopštenju koje je potpisao gitarista benda Slash, a koje je preneo Rolling Stone stoji kako je "svrha grupe u muzici i fanovima, a Scott Weiland nije potpuno posvećen ničemu od toga." 

Scott Weiland zvanično nije više pevač hard rok supergrupe Velvet Revolver.

U saopštenju koje je potpisao gitarista benda Slash, a koje je preneo Rolling Stone stoji kako je "svrha grupe u muzici i fanovima, a Scott Weiland nije potpuno posvećen ničemu od toga." 

Iako je nakon Weilandovog skidanja sa narkotika izgledalo da će se prilike u bendu stabilizovati, nove razmirice su krenule kada je prošle nedelje na koncertu u Glazgovu Weiland rekao da je ovo poslednja turneja Velvet Revolvera.

Tada je došao u sukob sa bubnjarem Mattom Sorumom, ali i ostatkom benda.

Mediji prenose i Slashovu najavu da će Velvet Revolver snimiti novi album "sa ili bez Weilanda".

Billboard je nedavno objavio da će Scott Weiland krenuti na turneju 7. aprila -  u svojstvu člana ponovo oformljene grupe Stone Temple Pilots, koju je predvodio tokom 90-ih.



Komentari

  • Gravatar for Goran
    Goran (gost) | 02.04.2008. 14.47.29
    neeeeeeeeeeeeee.... :( Trazili su pevaca dugo. Nekih 6 meseci.. Jedna od opcija je bio Ian Astbury, ali je ipak odustao od te avanture. Scott i nije bio pravi izbor sto se na kraju pokazalo. Moj omiljeni bend.... :(
  • Gravatar for bojana
    bojana (gost) | 02.04.2008. 18.45.43
    daaaaaaaaa :) stp reunion - konacno!!
  • Gravatar for toshke
    toshke (gost) | 02.04.2008. 19.41.48
    prvi album je bio dosta dobar...ovaj drugi malo losiji ali opet poprilicno dobar za danasnju muziku...jedan je slash a pevaci mogu da dolaze i prolaze zna se ko je glavni
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.