Popboks - E-Play otvara Tuborg Green [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 10.06.2008. 15:22 · 4

E-Play otvara Tuborg Green

Pored stranih zvezda Franz Ferdinanda, Cypress Hilla i Raveonettesa, na Tuborg Green Festu, koji će biti održan 2. jula u Beogradskoj areni, nastupiće i beogradski sastav E-Play.

Kako nam je rekla basistkinja i pevačica E-Playa Maja Cvetković, na ovom nastupu, pošto će trajati kratko, grupa će se fokusirati na materijal sa prva dva albuma.

Pored stranih zvezda Frant Ferdinanda, Cypress Hilla i Raveonettesa, na Tuborg Green Festu, koji će biti održan 2. jula u Beogradskoj areni, nastupiće i beogradski sastav E-Play.

Kako nam je rekla basistkinja i pevačica E-Playa Maja Cvetković, na ovom nastupu, pošto će trajati kratko, grupa će se fokusirati na materijal sa prva dva albuma.

Snimanje trećeg, pod radnim naslovom Drago mi je što smo se upoznali, privodi se kraju; očekuje se da PGP objavi ovo izdanje do kraja godine.

Producent albuma je Nikola Vranjković.

Postavu E-Playa, uz Maju, čine Biljana Todoroska (vokal, gitara), Damjan Dašić (bubnjevi) i Marko Milivojević (programiranje).

Oni će u Areni svirati prvi, s početkom oko 18:30 h.

Karte za drugi Tuborg Green Fest (prvi je, podsetimo, održan prošle godine u Inđiji, kada su nastupili Red Hot Chili Peppers) koštaju 2.090 dinara (parter) i 2.490 dinara (tribine); mogu se kupiti u prodajnoj mreži Bilet servisa i IPS prodavnica, kao i na blagajni Beogradske arene.

State of Exit, koji uz Live Nation i Tuborg organizuje ovaj događaj, danas je saopštio da su kupcima na raspolaganju i mesta u ložama Arene.

Cena jednog mesta u loži je 4.400 dinara, dok je cena zakupa cele lože od 10 mesta 40.000 dinara, a zakup cele lože od 15 mesta košta 60.000 dinara.

Karte za lože mogu se nabaviti na blagajni Beogradske arene.



Komentari

  • Gravatar for jv
    jv (gost) | 10.06.2008. 22.28.27
    najgore su,
  • Gravatar for bivsi decko od jv
    bivsi decko od jv (gost) | 11.06.2008. 00.42.43
    najbolje su
  • Gravatar for @jv
    @jv (gost) | 11.06.2008. 16.03.23
    najbolje su, najgora si :P p.s. super nam je igra
  • Gravatar for bivsa devojka bivseg decka od jv
    bivsa devojka bivseg decka od jv (gost) | 12.06.2008. 09.37.50
    ti si najbolji, a i one
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.