Popboks - Brat: Madonnina prava ljubav je... [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 10.07.2008. 10:52 · 3

Brat: Madonnina prava ljubav je...

Prema knjizi Madonninog brata Christophera Cicconea, koja dolazi u jeku spekulacija na temu njenog odnosa sa sportistom Alexom Rodriguezom, najveća ljubav pevačice je - ona sama.

Prema saopštenju Madonninog portparola, ova knjiga će verovatno staviti tačku na mogućnost obnavljanja bliskosti brata i sestre, koji su nekada i poslovno sarađivali.

Prema knjizi Madonninog brata Christophera Cicconea, koja dolazi u jeku spekulacija na temu njenog odnosa sa sportistom Alexom Rodriguezom, najveća ljubav pevačice je - ona sama.

Prema saopštenju Madonninog portparola ova knjiga će verovatno staviti tačku na mogućnost obnavljanja bliskosti brata i sestre, koji su nekada i poslovno sarađivali, javlja AP.

Life with My Sister Madonna, čije pojavljivanje u američkim knjižarama je najavljeno za sledeću nedelju, ne preza od ulaženja u Madonninu intimu: Christopher Ciccone piše kako je njegova sestra izgubila nevinost sa "tipom po imenu Russell", i nabraja druge delikatne situacije vezane za njen ljubavni i društveni život; brakove...

Posebnu pažnju u knjizi Ciccone poklanja odnosu sestrinog okruženja prema njegovoj homoseksualnosti.

Prema proceni Madonninog brata, ona i suprug Guy Ritchie se vole, i nadaju se da će im Kabala pomoći da očuvaju brak.

Pevačica je nedavno izdala saopštenje povodom spekulacija da vara Ritchieja sa igračem bejzbola Rodriguezom, u kom navodi kako u takvim pričama nema istine, i kako ona nema nikakve veze s tim što je žena sportiste podnela zahtev za razvod, niti sa njegovim izborom duhovnog usmerenja.

Postoji, naime, i priča da je pevačica sportisti "isprala mozak" kabalističkim učenjem.

Cristopher Ciccone napisao je knjigu uz pomoć iskusnog biografa poznatih Wendy Leigh.



Komentari

  • Gravatar for Brat
    Brat (gost) | 10.07.2008. 12.15.56
    srpska posla
  • Gravatar for Pavić
    Pavić (gost) | 10.07.2008. 20.31.15
    drago mi je da čitaju moja dela
  • Gravatar for Aca
    Aca (gost) | 13.07.2008. 04.39.27
    Intrigantno!!!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.