Popboks - N*E*R*D: Bez falseta u kući [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 11.07.2008. 17:20 · 3

N*E*R*D: Bez falseta u kući

Vatromet je još uvek trajao kada je ekipa N*E*R*D, ponesena savršenim šlagvortom, nešto posle 23 otpočela nastup na najvećoj bini Exita.

Nakon slikovitog starta, nastupu je ubrzo drastično opao intenzitet, prvensteno zbog pucanja glasa Pharrella Williamsa već na prvoj pesmi, ali i očigledne nespremnosti da se uživo prezentuje ingeniozan i eklektičan konglomerat koji se može čuti na njihovim albumima.

Vatromet je još uvek trajao kada je ekipa N*E*R*D, ponesena savršenim šlagvortom, nešto posle 23 otpočela nastup na najvećoj bini Exita.

Nakon silovitog starta, nastupu je ubrzo drastično opao intenzitet, prvensteno zbog pucanja glasa Pharrella Williamsa već na prvoj pesmi, ali i očigledne nespremnosti da se uživo prezentuje ingeniozan i eklektičan konglomerat koji se može čuti na njihovim albumima.

Bez obzira na odličnu ekipu braće u bendu, N*E*R*D-ovi na bini prosto nisu zvučali ubedljivo kao što se moglo očekivati.

Highlighti večeri svakako su She Wants to Move i prvi singl sa novog albuma Everyone Nose, izvođenje curica iz publike na binu, Pharrellove modne kreacije, a nekima verovatno i pločice na njegovom stomaku.

Fanovi su verovatno malo razočarani, a svi ostali, koji su verovatno ušinuli ruke koliko ih je Pharrell maltretirao, su se sasvim solidno proveli.

A. Pavlić



Komentari

  • Gravatar for djape
    djape (gost) | 11.07.2008. 21.02.50
    Cini se da je naslov za tekst o nastupu N.E.R.D. greskom zavrsio kao naslov teksta o nastupu bledila zvanog The Streets. Nije da mislim da je N.E.R.D. ne-znam-sta ali je 10 u glavu za ekipu prepumpanu od strane britanske muzicke stampe/industrije (stampe/industrije koja evo vec par decenija pravi pite od g**ana (chast izuzecima - punk, dnb, Prodigy, Franz Ferdinand, Amy W,...))
  • Gravatar for @djape
    @djape (gost) | 11.07.2008. 23.18.38
    taman mislio da pohvalim briljatni humor "usinio ruku" i ti fazoni (alal vera, nasmejao sam se jako), kad evo ga opet - ko o cemu, baba o ustipcima. dragi djape, nemoj da se jedes sto nisi dosao na exit (a nije ni kasno jos uvek), tu je sve i sledece godine, razvedri se matori, nemoj da trosis zivot na nerviranje, sve je divno i lepo ;) i covece, stvarno, ali stvarno, eto ne moras da verujes, ali skinner je odvalio sinoc, stvarno, vaistinu, veruj prijatelju ;)))
  • Gravatar for @@
    @@ (gost) | 12.07.2008. 01.14.32
    gis3o ali kako bih voleo da me je skinner razuverio, ali lik je presmesan. nisu ni n.e.r.d. kraj sveta sto se tice muzike i ZURKE pogotovo ali sam juce promukao i znojio se ucestvujuci u njihovom nastupu a kod ovog cara bledog mozes da cupkas samo... i da se divis njegovim "rimama" pfffffffff
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.