Popboks - Marky Ramone: One, two, three, four! [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 14.07.2008. 16:21 · 6

Marky Ramone: One, two, three, four!

Posle tribjut benda Sex Pistolsima na glavnoj bini, na Fusionu smo imali priliku da poslušamo Ramones tribjut bend koji je predvodio bubnjar Marky Ramone.

Koncert je otprilike tekao tako što Marky prvo najavi: “And now we gonna play...”... "Sheena Is a Punk Rocker", onda mlađani basista vikne: “One, two, three, four” - i tako 20-ak puta.

Posle tribjut benda Sex Pistolsima na glavnoj bini, na Fusionu smo imali priliku da poslušamo Ramones tribjut bend koji je predvodio bubnjar Marky Ramone.

Koncert je otprilike tekao tako što Marky prvo najavi: “And now we gonna play...”... "Sheena Is a Punk Rocker", onda mlađani basista vikne: “One, two, three, four” - i tako 20-ak puta.

Uz Markyja je bio solidan i naložen prateći bend sa vrlo dobrim pevačem, a jedina zamerka bi se mogla uputiti gitaristi čiji su rifovi ipak bili malo distorziraniji i masivniji nego oni na koje pokušava da se ugleda.

Zato se povremeno činilo kao da slušate hevi metal Ramonese.

Prijatno podsećanje na hitove jednog od najuticnijih bendova svih vremena, ali i odlična festivalska zabava za par hiljada već vidno umornih posetilaca.

A. Pavlić



Komentari

  • Gravatar for nis
    nis (gost) | 14.07.2008. 20.34.36
    sto se tice m.ramona prva liga zapad,svaka cast mozda i najzesci bend koji se mogo cuti na exit jako dobro iznenadjenje producenti bi trebalo da uce od njih kako se ozvucava jedan bend jednostavno receno old school
  • Gravatar for Anchy
    Anchy (gost) | 15.07.2008. 00.35.30
    Odlican pocetak teksta...
  • Gravatar for Ngambi
    Ngambi (gost) | 15.07.2008. 09.09.24
    Fenomenalan koncert. Neverovatno. Marky Ramone sigurno sazlužuje bolji tretman. Dečko, ako si bio umoran nisi morao da pišeš recenziju. Samo se nadam da ću imati prilike da ih vidim opet. Distorzija?!?
  • Gravatar for ana
    ana (gost) | 15.07.2008. 10.11.00
    'hevi metal ramonesi', zelja mog zivota, hehehe e nego jel ono marky ili neki drugi bio onomad sa nekim izgnanicima iz misfitsa u bg? ono je bilo presmesno.
  • Gravatar for poop
    poop (gost) | 15.07.2008. 11.48.58
    marky ramone je tuzna tezga, na zalost.ali, sta covek da radi, mora da zaradjuje...
  • Gravatar for najgorost
    najgorost (gost) | 15.07.2008. 12.16.07
    daleko zabavnije od pistolsa, pravo podsjecanje na najveci pank bend svih vremena, ja ne mogu biti umoran kad cujem Today your love, tomorrow the world
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.