Popboks - Jean Michel Jarre u Beogradu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 25.07.2008. 12:46 · 4

Jean Michel Jarre u Beogradu

Francuski elektroničar Jean Michel Jarre nastupiće 8. novembra u Beogradskoj areni.

Jarre je jedan od najpopularnijih instrumentalnih muzičara; do sada je prodato preko 80 miliona primeraka njegovih izdanja, a poznat je i po multimedijalnim spektaklima koje priređuje na koncertima.

Francuski elektroničar Jean Michel Jarre nastupiće 8. novembra u Beogradskoj areni.

Jarre je jedan od najpopularnijih instrumentalnih muzičara; do sada je prodato preko 80 miliona primeraka njegovih izdanja, a poznat je i po multimedijalnim spektaklima koje priređuje na koncertima.

Njegovi najpoznatiji albumi Oxygène i Equinoxe objavljeni su 70-ih.

Aktuelni album Jean Michel Jarrea Téo & Téa objavljen je prošle godine.

"U Beogradskoj areni se očekuje koncert za pamćenje, imajući u vidu da na ovim prostorima nije držao koncert, a poziv je prihvatio sa velikim oduševljenjem!", navodi se u saopštanju organizatora, Beogradske arene.



Komentari

  • Gravatar for yyyyy
    yyyyy (gost) | 25.07.2008. 16.36.19
    Stariji albumi su cisti klasici za razliku od poslednjeg koji je ispod svakog proseka , makar za mene. Ipak ne treba nikako propustiti koncert koji ce biti pravo zvucno - vizuelno cudo. Jedva cekam!!!
  • Gravatar for Milan
    Milan (gost) | 27.07.2008. 12.03.55
    Fala Bogu pa se neko konačno setio da dovede i njega. Na ovaj koncert čekam više od dvedeset godina. Još kad bi doveli i Mike Oldfield-a e to bi bilo baš potaman...
  • Gravatar for Nikola
    Nikola (gost) | 01.08.2008. 05.42.53
    Ja koncert ne propustam. Cekam ga deset godina. Nije skoro gostovao u okruzenju, pa nisam imao prilike da idem. Prvi deo turneje je bio po skandinavskim i zapadno evropskim zemljama, skupo i daleko da bi se otislo, ali sada dolazi u bg i idem obavezno.
  • Gravatar for Goran
    Goran (gost) | 23.10.2008. 11.56.30
    Gledao sam KRAFTWERK, sada Jean Michel Jarre, jos u maju sledece godine DEPECHE MODE, dovoljno.....
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.