Popboks - Butthole Surfer udaljen sa sopstvenog koncerta [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 01.08.2008. 12:49 · 4

Butthole Surfer udaljen sa sopstvenog koncerta

Na njujorškom koncertu Butthole Surfersa, doajena američke alternativne scene, održanom u utorak, došlo je do incidenta.

Pred kraj nastupa, frontmen grupe Gibby Haynes potukao se sa toncem, nakon čega ga je obezbeđenje odvuklo sa bine.

Na njujorškom koncertu Butthole Surfersa, doajena američke alternativne scene, održanom u utorak, došlo je do incidenta.

Pred kraj nastupa, frotmen grupe Gibby Haynes potukao se sa toncem, nakon čega ga je obezbeđenje odvuklo sa bine, preneo je NME.

Incident je počeo tako što je Haynes, nezadovoljan jačinom zvuka u svom monitoru, srednjim prstom "zamolio" tonca da ga pojača, na šta je ovaj odgovorio istim gestom.

Usledila je tuča, koja je izgleda obradovala publiku, ali ne i obezbeđenje, koje je uklonilo Haynesa sa scene, nakon čega je ostatak benda priveo koncert kraju izvođenjem klasika The Shah Sleeps in Lee Harvey's Grave, u kom je gitarista Paul Leary odmenio Haynesa na vokalima.

Kao mladi, Butthole Surfers bili su poznati po ponašanju na ivici incidenta, a ponekad i preko nje.



Komentari

  • Gravatar for vasilevs
    vasilevs (gost) | 01.08.2008. 12.09.20
    he, he, teksaske budaletine
  • Gravatar for deda sera
    deda sera (gost) | 01.08.2008. 18.49.03
    prijatno sam iznenadjen cinjenicom da je g-din gibby u kondiciji za fajt,s obzirom na sva zivotna iskusenja kroz koja je prosao...
  • Gravatar for majke mi
    majke mi (gost) | 01.08.2008. 21.17.30
    to je zato sto je car.
  • Gravatar for ivan't
    ivan't (gost) | 03.08.2008. 12.01.22
    u potpunosti ga razumem... ništa gore do nadobudnog tonca, a lošeg tonca - kako na koncertu, tako i na radiju... ali i ništa bolje od dobrog kapiranja s ovim važnim članom ekipe.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.