Popboks - U prodaji ulaznice za Jean Michel Jarrea [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 05.08.2008. 14:36 · 1

U prodaji ulaznice za Jean Michel Jarrea

Karte za koncert Jean Michel Jarrea 8. novembra u Beogradskoj areni su puštene u prodaju i koštaju od 2.600 do 4.000 dinara

Mogu se kupiti na blagajni Beogradske arene, u Bilet servisu i Eventimu, u bioskopu Tuck, IPS-u i Mamutu.

Beogradska arena, koja organizuje koncert, navodi da će Jarre u čast 30-godišnjice albuma Oxygène izvesti sve pesme sa te ploče.

Karte za koncert Jean Michel Jarrea 8. novembra u Beogradskoj areni su puštene u prodaju i koštaju od 2.600 do 4.000 dinara

Mogu se kupiti na blagajni Beogradske arene, u Bilet servisu i Eventimu, u bioskopu Tuck, IPS-u i Mamutu.

Beogradska arena, koja organizuje koncert, navodi da će Jarre u čast 30-godišnjice albuma Oxygène izvesti sve pesme sa te ploče - uz pomoć tri muzičara i više od 50 legendarnih analognih sintisajzera.

Jean Michel Jarre je jedan od najpopularnijih instrumentalnih muzičara; do sada je prodato preko 80 miliona kopija njegovih ploča, a poznat je i po multimedijalnim spektaklima koje priređuje na koncertima.

Pored Oxygène (1976), u njegove najpoznatije albume spada i Equinoxe (1978), a aktuelna ploča Téo & Téa objavljena je prošle godine.

"U Beogradskoj areni se očekuje koncert za pamćenje, imajući u vidu da na ovim prostorima nije držao koncert, a poziv je prihvatio sa velikim oduševljenjem!", navodi se u saopštenju organizatora.



Komentari

  • Gravatar for Jell
    Jell (gost) | 06.08.2008. 10.20.39
    Ovako neshto se ne propushta!!! Koliko sam ga volela kao klinka, toliko sam zaljubljena u Teo and Tea! Sve sam propustila, ovo vala necu, cuvam se za taj dan!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.