Popboks - Video: Hain Teny - Strollin' [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 17.11.2010. 11:07 · 1

Video: Hain Teny - Strollin'

Novosadski hip hop kolektiv Hain Teny izbacio je spot za pesmu Strollin' koju će sredinom decembra objaviti nemačka izdavačka kuća Bombastic Jam.

Novosadski hip hop kolektiv Hain Teny izbacio je spot za pesmu Strollin' koju će sredinom decembra objaviti nemačka izdavačka kuća Bombastic Jam.

Video spotom snimljenim u Parizu na francuskoj turneji, novosadski fusion hip-hop sastav najavljuje svoje izdanje za nemačku izdavačku etiketu Bombastic Jam, gde će se sredinom decembra 2010. osim originalne/video verzije naći i remix verzija od strane osnivača pomenute izdavačke etikete (Basement Freaks), kao i instrumentalna i radio edit verzija.

"Kao što smo od HT collectiva navikli da okuplja mnoge instrumentaliste i pevače kojima je HT zvuk najpre inspirativan. Na singlu Strollin' osim članova Hain Teny benda (MG Gost vokal, Zupany vokal, Marko Labat klavijature, DJ Dee scratch-master, PureSoul gitara), takođe su kao gosti učestvovali Adam Klem saxofon, Jovica Gruin bass i DJ NST", navodi se u saopštenju Hain Tenyja.

‘’Fuzija Jazz’a i Hip-Hop’a je najprikladnija kao ambijent za iskulirati, a kao dinamičan vibe kroz život o čemu ova pesma i govori … znači ako se krećemo tj. metaforički ‘zujimo’ tamo vamo, al sa određenim ciljem i rezonom, nešto mora dobro da ispadne, jer ako sedimo i pasivno posmatramo stvari oko nas, ništa se neće značajno dogoditi’’, izjavio je MG Gost.

 



Komentari

  • Gravatar for uuuf torima
    uuuf torima (gost) | 10.01.2011. 11.00.47
    kojaa glupoooost seća li se neko soundtrack iz igrice street hoops
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.