Popboks - Preslušaj: The Mothership Orchestra - Dare You [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 15.12.2010. 13:46 · 1

Preslušaj: The Mothership Orchestra - Dare You

Mothership Orchestra su izbacili božićni singl Dare You sa njihovog debi albuma Song For You.

Singl je, kao i ostale pesme sa albuma, dostupan za besplatan download na online etiketi Popboksa - SILOS.

Mothership Orchestra su izbacili božićni singl Dare You sa njihovog debi albuma Song For You. 

Singl je, kao i ostale pesme sa albuma, dostupan za besplatan download na online etiketi Popboksa - SILOS.

"Nakon pesme You're Amazing, drugi singl skinut sa albuma je Dare You, koja ujedno predstavlja i božićni singl sastava The Mothership Orchestra. Spot za pesmu Dare You, uskoro će imati premijeru na TV stanicama u Srbiji i regionu. Nakon nekoliko koncertnih promocija albuma Song For You (uključujući i beogradsku u Gun Clubu), TMO će nastupiti u petak, 17. decembra u beogradskom klubu Akademija. Takođe, postava je 'osvežena' sa nekoliko što novih članova, što novih instrumenata, a sada imamo i klavir. Početkom sledeće godine imaćemo i koncertne promocije albuma po regionu, za početak u Hrvatskoj i BiH, a uskoro možete očekivati i EP sa nekim lepim iznenađenjima, kao što je na primer remix pesme London Breeze, jednu potpuno novu novu numeru...", izjavio je Lazar Šijak, pevač grupe The Mothership Orchestra.

Singl je na CD-u objavio Ammonite Records.

 

Početak koncerta u Malom klubu Akademije je najavljen za 22h, cena ulaznice je 200 dinara.

 

 

Dare You by The Mothership Orchestra



Komentari

  • Gravatar for Kraka
    Kraka (gost) | 15.12.2010. 21.47.08
    Lepo. Do sada najlepša pesma MŠO. I lepo, toplo producirana, mali prostor, zanimljiv izbor instrumenata, gotivno odsvirano... cela priča je tu ispričana i to jako filmična. Bravo, drugari. Aj sad to isto na srpskom.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.