Popboks - Drugi album grupe S.A.R.S. za besplatan download [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 03.01.2011. 12:17 · 6

Drugi album grupe S.A.R.S. za besplatan download

Novi album beogradskog sastava S.A.R.S, Perspektiva, dostupan je za besplatan download od 1. januara na sajtu MTV-ja.

Novi album beogradskog sastava S.A.R.S, Perspektiva, dostupan je za besplatan download od 1. januara na sajtu MTV-ja.

"Album će biti dostupan publici u regionu putem svih regionalnih MTV sajtova, a  ovo je ujedno i prvo album izdanje koje na svom sajtu objavljuje MTV", navodi se u saopštenju.

Na albumu koji sadrži osam novih pesama, radili su producenti Željko Veljković i Đorđe Miljenović (Wikluh Sky).

„Prezadovoljan sam novim albumom i biće mi drago ako publika bude isto tako odreagovala! Nastavili smo da se igramo sa muzičkim žanrovima, samo što smo ovog puta iskusniji u tome pa su i pesme dosta ozbiljnije. Drago mi je što će ljudi imati priliku da album skinu besplatno“, rekao je Žarko iz S.A.R.S.-a, dok je bubnjar Tihi posebno izdvojio numere Klovn i To Rade.

Bend S.A.R.S. je nastao 2006. godine u Beogradu. Krajem 2007. u RLZ studiju u Resniku snimaju svoju prvu pesmu pod nazivom Buđav lebac koja je brzo stekla veliku popularnost. Prvi album su objavili 2009. godine.



Komentari

  • Gravatar for izvinjavam se...
    izvinjavam se... (gost) | 03.01.2011. 11.46.57
    ...a zasto nema omota? mislim, kontam da je download u pitanju, ali je cover jedna dobra tradicija koju ne treba menjati, a primecujem da se sve cesce kulira taj obicaj (ili se postavlja u nekoj jadnoj rezoluciji)?
  • Gravatar for Romboid
    Romboid (gost) | 03.01.2011. 22.09.14
    hvala, ne treba
  • Gravatar for Pera
    Pera (gost) | 04.01.2011. 10.43.22
    Naterao sam se da preslušam album dva puta. I zažalio. Seljana od prvog takta. Iako ima odlične vokalne sposobnosti, pevaču ne uspeva da pobegne iz zamke teško podnošljivog manira koji se najviše oseća na Legende ili Zdravka Čolića (da ne potežem nešto teže) u rege(j) maniru. Kada pokušavaju da budu subverzivni (a trude se itekako) oni ispadaju u najmanju ruku smešni. Ali ne ono kao smeješ se zato što ti je prijatno, dobra fora, prepoznavanje... više je kao wtf momenat. Svoju socijalnu ulogu su shvatili preozbiljno, pa se dave u nespretno formulisanim porukama u pokušaju da se nametnu kao relevantni kritičari naše sadašnjice. Sada je i više nego jasno da je Buđav lebac bio incident koji će oni jako teško ponoviti. Šteta, imali su priliku da urade nešto zaista značajno sa tom instant popularnošću, ali je očigledno da kapaciteta za više i bolje jednostavno nema.
  • Gravatar for medjutim
    medjutim (gost) | 04.01.2011. 14.09.48
    Nažalost, s ovim komotno mogu da se prekrste u Saks..
  • Gravatar for kone
    kone (gost) | 29.08.2011. 06.53.51
    ajde alternativci, kenjajte... umesto da podrzimo da ovo klincima bude mejnstrim a ne grand parada. al jok, vi ste ultra alter, a prazni luk vam iz doopeta viri...
  • Gravatar for Luka Licina
    Luka Licina (gost) | 12.12.2011. 09.35.00
    Momci su stvarno odlicni. Nema boljih od njih!!!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.