Popboks - Danas tribina Popboksov izbor najboljeg albuma u novom milenijumu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 28.01.2011. 11:49 · 2

Danas tribina Popboksov izbor najboljeg albuma u novom milenijumu

Popboks u saradnji sa Domom omladine Beograda organizuje tribinu pod nazivom Popboksov izbor najboljeg albuma u novom milenijumu koja će se održati danas od 18.00h (sala na I spratu Doma omladine).

Popboks u saradnji sa Domom omladine Beograda organizuje tribinu pod nazivom Popboksov izbor najboljeg albuma u novom milenijumu koja će se održati danas od 18.00h (sala na I spratu Doma omladine).

O najznačajnijim grupama i njihovim izdanjima, kao i relevantnim muzičkim trendovima od 2000. godine do danas, govoriće, uz aktivno učešće publike, Nebojša Marić (Popboks), Slobodan Vujanović (B92), Milan Vukelić (Blic), Jelena Maksimović (Popboks) i moderator tribine Dragan Ambrozić (Dom omladine).

U okviru tribine biće takođe predstavljena Popboksova lista najboljih albuma u ovom milenijumu, koja je formirana na osnovu pojedinačnih lista kritičara koji pišu za Popboks.
 



Komentari

  • Gravatar for najgorost
    najgorost (gost) | 29.01.2011. 11.48.43
    nisam stigao da odem. svakako bi se javio i kazao da se radi o najgoroj dekadi od pocetaka pop muzike. kriza, i pored toliko uslova za kvalitetnu produkciju, izdavastvo, marketing... nema novih pravaca, bendova sa stvom i porukom, songova, generacijskih himni... bruka. ono sto svakako svakom preporucujem: Antony and the Johnsons - I Am a Bird Now (2005) System of a Down - Mezmerize (2005) The Killers - Hot Fuss (2004) Fever to Tell The Strokes - Is This It (2001) The Hives - Veni Vidi Vicious (2000) Radiohead - Kid A (2000) Converge - Jane Doe (2001) album decenije: At the Drive-In - Relationship of Command (2000)
  • Gravatar for pera
    pera (gost) | 29.01.2011. 12.46.01
    jel ovo snimano,bas bih voleo da cujem sta su izabali
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.