Popboks - Kritična masa za besplatan download [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 09.03.2011. 16:33 · 1

Kritična masa za besplatan download

Treći album pančevačkog benda Iskaz Kritična masa (Vol. 1 - Eros) dostupan je za besplatan download na Facebook i MySpace stranici grupe. 

Treći album pančevačkog benda Iskaz Kritična masa (Vol. 1 - Eros) dostupan je za besplatan download na Facebook i MySpace stranici grupe.

"Naš novi, treći po redu albumu Kritična Masa je duologija i ovaj prvi tom nosi naziv Eros, dok će se drugi zvati Tanatos. Kritična Masa - Eros donosi 16 novih pesama koje žanrovski i dalje šetaju između hip hopa, hard corea i funka. Kroz Kritičnu Masu - Eros želimo da skrenemo pažnju na kontrolu čovenčanstva od strane veoma malog broja ljudi koji sebe smatraju za moćne. Ovakvo stanje je neodrživo. Upravo zato je slogan koji će pratiti ovaj album BUĐENJE SVESTI POČINJE! Pored ove teme obrađujemo i osećanja koja čoveka čine da se oseća živim. Želimo naše ideje da podelimo sa što većim brojem ljudi, upravo zato je album dostupan za download. S druge strane ko želi da poseduje CD može da se javi na iskazz@gmail.com. U kompletnom izrazu kao gosti su nam pomogli Marčelo i Filteri, Ajs Nigrutin i naši prijatelji iz Hrvatske - Elemental i Kandžija. Medijski pokrovitelj albuma je MTV", izjavio je frontmen benda Zoran Stefanov Iskaz.

 



Komentari

  • Gravatar for 1.5v
    1.5v (gost) | 10.03.2011. 09.23.02
    niche niche srbija ti klikce
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.