Popboks - Inje pre Faithlessa [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 21.03.2011. 10:51 · 4

Inje pre Faithlessa

Beogradski elektro sastav Inje nastupiće kao predgrupa Faithlessu na koncertu koji će se održati sutra u Beogradskoj areni sa početkom u 20 časova.

Beogradski elektro sastav Inje nastupiće kao predgrupa Faithlessu na koncertu koji će se održati sutra u Beogradskoj areni sa početkom u 20 časova.

"Tročlani sastav u usponu trenutno snima svoj novi video spot i album, dok ih ove godine očekuju brojni nastupi u Srbiji i regionu. Inje nastupaju u tročlanom sastavu koji čine pevačica Jelena Mitić, gitarista Marko Ignjatović i Jovan Vesić koja svira bas i klavijature uz programiranje semplova i produkciju ritmova na svom laptop računaru.

Aktuelna, a nakon objave o prestanku daljeg rada grupe, sada već i oproštajna turneja grupe Faithless,  bila je i ujedno i najzahtevnija u karijeri dugoj 15 godina. Od njenog zagrevanja sa osam koncerata limitiranih samo na par hiljada srećnih fanova, do masovno posećenih nastupa na gotovo svim najvažnijim festivalima u Evropi, gde su zabeležili i ulogu hedlajnera pred 85.000 posetilaca prošlogodišnjeg Glastonberija, turneja je trajala punih godinu dana. Pored evropskog kontinenta, Faithless su nastupali u Australiji, Africi, te Južnoj i Severnoj Americi na dosadašnjih 83 koncerta i preostalih 8 među kojima je i predstojeći spektakl 22. marta u Beogradu", navodi se u saopštenju. 

Ulaznice za, po svemu sudeći, oproštajni koncert grupe Faithless, prodaju se po ceni od 1.990 i 2.500 dinara na blagajni Beogradske arene, u šoping centru „Ušće“, u Bilet centru u Kolarčevoj 6 (DKC), blagajni Doma sindikata ili putem sajtova www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.com.

 



Komentari

  • Gravatar for komandant
    komandant (gost) | 21.03.2011. 13.25.43
    lepo za inje, dobar je to bend...
  • Gravatar for Zagor
    Zagor (gost) | 21.03.2011. 15.09.25
    nadrealno neverovatan izbor predgrupe. da se covek prekrsti tri puta.
  • Gravatar for Heisenberg
    Heisenberg (gost) | 21.03.2011. 15.57.55
    inje, zemlja gruva, svi na pod, sevdah baby, sars, gramofondzija... muzika za prestonicke ljubitelje lobotomiranog zvuka, bezbriznosti i lakih nota.
  • Gravatar for ...
    ... (gost) | 21.03.2011. 20.02.15
    u svetu koji je recimo spreman da popusi zvaku da se libija bombarduje iz humanitarnih razloga nije ni potrebno nista drugo sem lobotomiziranog zvuka, bezbriznosti i lakih nota.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.