Popboks - Rain Delay: novi album i prvi spot [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 11.04.2011. 12:25 · 1

Rain Delay: novi album i prvi spot

Treći album benda Rain Delay - Slumber Recon, snimljen je u studiju STRETCH pod producentskom palicom Aleksandra Đorđića (Organized Chaos).

Treći album benda Rain Delay - Slumber Recon, snimljen je u studiju STRETCH pod producentskom palicom Aleksandra Đorđića (Organized Chaos).

"Album se sastoji iz sedam autorskih pesama koje su orijentisane prevashodno ka post-hardcore i death/doom metal zvuku, sa uplivima različitih žanrova kao što su jazz, neo-klasika, bossa nova, itd. Na albumu su, u dve pesme, gostovale i devojke iz vrhunskog vojvođanskog kvinteta Antem. Pored pomenutih autorskih pesama, na albumu možemo čuti i obradu pesme Nothing... (The March of Death), legendarnog irskog doom metal benda Mourning Beloveth i remix pesme Selena, koju potpisuje izvesni w#6", navodi se u saopštenju benda.

Snimljen je i spot za pesmu Shiseido, režirao ga je Filip Cerović. "Spot se sastoji, pored scena u kojima bend izvodi pesmu, i iz scena Brazilske Jiu-Jitsu borbe, zašta je posebno zaslužan BJJ klub LUTADOR", dodaju Rain Delay.

Slumber Recon
, spisak pesama:

01 The Medina Division Has Ceased to Exist
02 Falling Asleep in Real Time
03 Hummer Pierced through the Central Square
04 Veneto Slumber Recon
05 Selena
06 Shiseido
07 Par ti, San Marco 



Komentari

  • Gravatar for roksana
    roksana (gost) | 11.04.2011. 18.46.42
    odlican spot i jos bolji bend !!!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.