Popboks - Exit muzička konferencija, novi singl Disciplin A Kitschme [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 20.06.2011. 14:22 · 6

Exit muzička konferencija, novi singl Disciplin A Kitschme

Od 7. do 10. jula, na Petrovaradinskoj tvrđavi biće održana druga muzička konferencija u organizaciji Exita i Tuborga.

Konferencija je namenjena mladim DJ-evima i producentima iz regiona koji će imati priliku da se sretnu sa izvođačima ovogodišnjeg Exit festivala i sa njima razmene tehnike, iskustva i znanja iz domena elektronske muzike.

Od 7. do 10. jula, na Petrovaradinskoj tvrđavi biće održana druga muzička konferencija u organizaciji Exita i Tuborga.

Konferencija je namenjena mladim DJ-evima i producentima iz regiona koji će imati priliku da se sretnu sa izvođačima ovogodišnjeg Exit festivala i sa njima razmene tehnike, iskustva i znanja iz domena elektronske muzike.

Programi će se održavati u posebno opremljenim prostorijama za ovu priliku, a učesnici konferencije će biti birani putem konkursa na sajtu exitfest.org.

Prva muzička konferencija održana je na prošlogodišnjem Exit festivalu, a ove godine se nastavila i na aprilskoj Share konferenciji, kroz muzički deo dnevne platforme Share by day.

Konferencija je organizovana u vidu tribina i master-klasova koji će se odvijati od 17h do 21h tokom četiri dana Festivala. Na tribinama će biti reči o stanju i trendovima na muzičkoj sceni, savremenim tehnologijama, tehnici muzičkog tržišta, dok će gosti Exit festivala demonstrirati svoje DJ tehnike i znanja iz domena muzičke produkcije. Konačan program konferencije biće objavljen početkom jula na Exitovom sajtu, saopštili su organizatori.

Zainteresovani za učešće na konferenciji mogu se prijaviti na konkurs, popunjavanjem formulara na ovom linku. Popunjeni formular treba poslati na emckonkurs@exitfest.org. Konkurs počinje danas i trajaće sve do ponedeljka, 27. juna. “Najbolji i najmotivisaniji aplikanti imaće pristup konferenciji, ali će pored prisustvovanja tribinama i master-klasovima dobiti i besplatan ulaz i boravak na Exit festivalu”, saopštili su organizatori.

Povodom novog albuma Disciplin A Kitschme, Uf!, koji treba da izađe 5. jula na Exit etiketi, izbačen je singl Ako ti je glasno, koji je dostupan za download na sajtu exitmusic.tv, dok spot za ovu pesmu možete pogledati na Youtube kanalu Exit festivala.
 



Komentari

  • Gravatar for Тривун
    Тривун (gost) | 20.06.2011. 18.41.42
    Душан је у проблему са сарадницима, већ одавно. Зар је могуће да не може да нађе људе који могу достојно да га прате?
  • Gravatar for jkl
    jkl (gost) | 20.06.2011. 19.03.57
    primetio bih da koja vise nema sta da kaze i da to bolno odzvanja iz njegove muzike.
  • Gravatar for samo jos jedan hejter
    samo jos jedan hejter (gost) | 21.06.2011. 00.18.26
    Uf! Uh! Joj!
  • Gravatar for roger
    roger (gost) | 21.06.2011. 10.34.23
    UF!!!
  • Gravatar for koska
    koska (gost) | 22.06.2011. 18.37.18
    Da li ti znaš za neki drugi ritam?
  • Gravatar for madrfadr
    madrfadr (gost) | 22.06.2011. 23.59.44
    e, čekirajte spot na youtube stranici... ima samo jedan dislike... daj popravite situaciju!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.