Popboks - Atheist Rap u Londonu i Blackpoolu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 04.08.2011. 11:44 · 6

Atheist Rap u Londonu i Blackpoolu

Novosadska punk-rock grupa Atheist Rap nastupiće u nedelju 7. avgusta na najvećem britanskom punk festivalu Rebellion u Blackpoolu.

Novosadska punk-rock grupa Atheist Rap nastupiće u nedelju 7. avgusta na najvećem britanskom punk festivalu Rebellion u Blackpoolu.

Petnaesto izdanje Rebellion festivala obeležiće 35 godina postojanja punk pokreta u UK i svetu. Tim povodom, organizatori su pored većine legendarnih i popularnih punk bendova, pozvali i predstavnike žanra iz raznih delova sveta, a Atheist Rap je jedini učesnik sa prostora bivše Jugoslavije.

Neki od bendova koji će nastupiti na festivalu su: The Adicts, UK Subs, Cock Sparrer, The Business, The Beat, The Damned, The Subhumans, Jello Biafra&TGSOM, PTTB, Pennywise, M.D.C., Citizen Fish...

Novosađani su ove godine već nastupali sa velikim i legendarnim punk bendovima. Krajem maja na festivalu u Opatiji su svirali neposredno posle grupe The Exploited, dok su na otvaranju Exit festivala nastupili pre legendarnog sastava Bad Religion.

Odlazak novosadskih muzičara na Rebellion festival podržao je Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje AP Vojvodine. 

Pošto je ovo prvi put da Atheist Rap nastupa u UK, bend će iskoristiti priliku da nastupi i u Londonu. Koncert će se održati u klubu Barfly (Camden) 5. avgusta u 19:30, a pre Atheist Rapa nastupaju engleski bendovi Princip i Lonely Bird.

Atheist Rap u avgustu očekuju i sledeći nastupi u regionu:



Komentari

  • Gravatar for Гиле
    Гиле (gost) | 04.08.2011. 11.57.15
    Најбољи је смешан панк.
  • Gravatar for ...
    ... (gost) | 04.08.2011. 13.45.03
    super!
  • Gravatar for o...
    o... (gost) | 04.08.2011. 17.44.57
    ...zasto?
  • Gravatar for Рале
    Рале (gost) | 05.08.2011. 20.16.50
    "Odlazak novosadskih muzičara na Rebellion festival podržao je Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje AP Vojvodine." punk's not dead
  • Gravatar for gde su tu
    gde su tu (gost) | 07.08.2011. 01.53.23
    GBH?
  • Gravatar for Новосађанин
    Новосађанин (gost) | 12.08.2011. 08.07.10
    Ху ху - дотирани панк, браћела
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.