Popboks - Video: Električni orgazam - Sedam dana (Je nekad dovoljno) [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 01.06.2012. 13:15 · 3

Video: Električni orgazam - Sedam dana (Je nekad dovoljno)

Električni orgazam je objavio spot za pesmu Sedam dana (Je nekad dovoljno), singl sa deluxe verzije albuma To što vidiš to i jeste.

Električni orgazam je objavio spot za pesmu Sedam dana (Je nekad dovoljno), singl sa deluxe verzije albuma To što vidiš to i jeste.

Spot za pesmu je režirao Tomislav Pović iz Zagreba. Ovog proleća Dallas Records je objavio delux verziju albuma, koja kao bonus sadrži novu pesmu Sedam dana (Je nekad dovoljno), tri ranije neobjavljene koncertne verzije pesama Mentalno, Ja želim promene (baby, baby, baby) i Kako bubanj kaže, a tu je i obrada teme Krug (EKV), kao i singl verzije pesama Nemaš nikom ništa da daš, Mister Ministar, Ti to možeš i Bliži suncu



Komentari

  • Gravatar for frfljavko
    frfljavko (gost) | 03.06.2012. 01.58.42
    Ne znam kako nema nikog pored njih da im skrene pažnju da ovo ne valja, žao mi je, ali ovo stvarno ne valja...
  • Gravatar for krmeljavko
    krmeljavko (gost) | 03.06.2012. 16.44.17
    @ frfljavko ja naprotiv mislim da je ovo pristojno za bend koji je u pedesetim. oni moraju, hteli , ne hteli da spuste loptu i da prave muziku koja je upucena njihovim ispisnicima, dakle Adulted Oriented Rock u pravom smislu te formulacije. to sto to kod nas nema publiku to ne umanjuje dostojanstvenost starenja Elektricnog orgazma. I svakako bolje zvuce kad Gile peva makar i samo pola pesme, Ljuba mnogo stenje... prava hippy himna - "Nikad ne..."
  • Gravatar for frfljavko
    frfljavko (gost) | 04.06.2012. 00.56.11
    @krmeljavko Ma OK, kapiram ja i taj staž i sve što ide sa godinama, mislim samo da neko ko pod istim imenom radi već preko 30 godina treba da ozbiljnije se odnosi prema karijeri i eventualnoj publici. Ovi novi snimci meni zvuče kao dobar demo koji treba da prođe kroz ruke (uši) nekog odgovarajućeg producenta i koji će im reći (recimo ovo što si ti napisao): "Ovu pesmu pevaš ti a ne ti, ovde refren ne ide nego solo, ovde ćemo ovaj ton gitare..." jer jednostavno (očigledno) oni to sami nisu u stanju da urade kako valja (nebitno iz kojih razloga), nažalost naše rock scene, EO nisu usamljen primer u toj dezorijentaciji...
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.