Popboks - Riblja čorba ipak ide u Zagreb [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 16.07.2012. 11:03 · 4

Riblja čorba ipak ide u Zagreb

Frontmen Riblje čorbe Bora Đorđević najavio je u razgovoru za portal MojZagreb.info da će bend, uprkos njegovim višegodišnjim kategoričkim odbijanjima, „naredne godine ipak nastupiti u Zagrebu“.

Frontmen Riblje čorbe Bora Đorđević najavio je u razgovoru za portal MojZagreb.info da će bend, uprkos njegovim višegodišnjim kategoričkim odbijanjima, „naredne godine ipak nastupiti u Zagrebu“.

"Stvari se menjaju na bolje i to je razlog zašto pripremamo povratnički koncert i to ne na mala vrata kroz manje gradove, već velika, u Zagrebu. Za sada ne mogu definisati datum, ali u prvoj polovini 2013. godine sigurno", rekao je Ðorđević u Čakovcu, po povratku sa koncerta na Gajševskom jezeru (Slovenija) i dodao da je jedan od razloga “veliki broj Hrvata iz Zagreba, Rijeke, Pule, Splita i mnogih drugih gradova koji dolaze na nastupe u Sloveniji”.

Neki od najupečatljivijih nastupa u karijeri benda koji u avgustu ulazi u studio i snima 19. album desili su se upravo u Zagrebu. Na koncertu održanom 8. februara 1982, usled lose organizacije, u gužvi koja se stvorila na ulazu u Ledenu dvoranu, poginula je četrnaestogodišnja Željka Marjanović. Pet godina kasnije, Riblja čorba je, na otvaranju Univerzijade, nastupila pred 50.000 ljudi na stadionu Maksimir.



Komentari

  • Gravatar for Franz Princip
    Franz Princip (gost) | 16.07.2012. 17.03.57
    Opa biće kuna!
  • Gravatar for vrhčina stvarčina!
    vrhčina stvarčina! (gost) | 16.07.2012. 22.29.27
    https://www.youtube.com/watch?v=YiFYg4U4hFg
  • Gravatar for trenerka za nastup
    trenerka za nastup (gost) | 16.07.2012. 22.43.14
    https://www.youtube.com/watch?v=bVx6t_hLXTo
  • Gravatar for
    Anoniman (gost) | 19.07.2012. 01.39.16
    zaslužuje bojkot, ali raja vazda prašta najgorima, i ovde i tamo
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.