Popboks - Blokovski i Grupa Građana rekli šta imaju [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 29.08.2012. 09:51 · 2

Blokovski i Grupa Građana rekli šta imaju

Beogradski emsi Blokovski je, zajedno sa kolegama, snimio zajedničku pesmu Reci šta imaš, za koju je u junu raspisao konkurs. 

Beogradski MC Blokovski je, zajedno sa Grupom Građana, snimio zajedničku pesmu Reci šta imaš, za koju je u junu raspisao konkurs. Preko 40 ljudi iz regiona je, kako se navodi u saopštenju, poslalo svoje radove, a finalnu verziju je snimilo njih sedamnaestoro. 

Matricu je uradio Bloodman (Unija šetača, Tutti Frutti All Stars), za gitaru je bio zadužen MC Vincent, a "fuzija različitih stilova i energija uz zajednički stav i poruku o sadašnjosti" upakovani su u petnaestominutnu pesmu. U snimanju su učestvovali i MC-evi Rilem, Delfagor, Sicksoul, Eul, Kvest, Dr. Kedoš, Dolores, Lejzi Reps, Lucke, Gio, Elevejt, Dana, Kasper, Needle, Mrdak i Coa Smor. 

Više o Blokovskom na njegovom zvaničnom sajtu

 



Komentari

  • Gravatar for tozzinjo
    tozzinjo (gost) | 29.08.2012. 20.22.20
    bravo za ovaj potez carskog reza. coa izdominirao
  • Gravatar for Ivy
    Ivy (gost) | 30.08.2012. 20.49.04
    Bravo, ljudi!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.