Popboks - Kartel objavio debi album [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 06.09.2012. 08:55 · 1

Kartel objavio debi album

Debi album beogradskog benda Kartel Možda baš ti, pojavio se u prodaji, pod etiketom izdavačke kuće Odličan hrčak.

Debi album beogradskog benda Kartel Možda baš ti, pojavio se u prodaji, pod etiketom izdavačke kuće Odličan hrčak. Disk se može nabaviti na dve lokacije u prestonici: prodavnica ploča Pinball Wizard Records (Makedonska 30) i Dallas Music Shop (Sremska 2), kao i online, putem sajta izdavača.

Grupa Kartel, koja postoji već četiri godine, plasirala je spotove za pesme Budućnost i Niko nema pravo, 15. septembra će uslediti i treći, za Alkohol, a pesmu možete preslušati na soundcloudu. Bend najavljuje brojne promotivne svirke, beogradski koncert zakazan je za 5. oktobar u Gun Clubu.

"Ovo je osećaj za koji živimo otkad smo uzeli gitare u ruke. Izdavanje prvog albuma je poseban događaj u životu svakog muzičara. Naš rad, energija i emocije koji nas vode kroz muziku sublimirani su na ovoj ploči. Ovo je naše viđenje života, naš ugao iz kojeg posmatramo svet oko sebe, i biće nam jako drago ako ga neko prepozna kao sebi blizak", izjavio je gitarista Kartela Dejan Janjić.



Komentari

  • Gravatar for bungleoid
    bungleoid (gost) | 07.09.2012. 19.05.34
    Queens of the stone age. Prilično dobro su skinuli njihovu atmosferu. Simpatične su im stvari na soundcloud. pozz
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.