Popboks - Preslušajte: Laura 2000 - Čudno drvo [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 04.10.2012. 16:41 · 4

Preslušajte: Laura 2000 - Čudno drvo

Beogradski duo Laura 2000 je izbacio novi singl Čudno drvo sa EP-ja koji se očekuje do kraja godine. U pitanju je obrada pesme grupe S vremena na vreme -  "Jedan živopisni prekomorski, pankontinentalni muzički putopis", kažu Laura 2000 za Popboks. 

Beogradski duo Laura 2000 je izbacio novi singl Čudno drvo sa EP-ja koji se očekuje do kraja godine. U pitanju je obrada pesme grupe S vremena na vreme -  "Jedan živopisni prekomorski, pankontinentalni muzički putopis", kažu Laura 2000 za Popboks. 

"Ovog puta smo pratili jednu od najtežih, najriskantnijih i najopasnijih ekspedicija koju su naši ljudi u prošlosti poduzeli. Bili smo šerpasi i mali od palube u čuvenoj avanturi Ljube i Asima, koji su sedamdesetih na svom drvenom, totalno akustičnom mitskom plovilu S vremena na vreme jedrili hrabro svetom rekom Gang s velikim očima punim himalajskih belih vrhova..... i evo šta smo zabeležili u naš mali istraživački, džepni notes. ps: Čudno je to da smo bili tamo s njima, videli, čuli i onda.......... vratili se kući, a da to nismo ni osetili, jer - svi smo povezani...", izjavili su poznati beogradski remixeri za naš magazin.

 



Komentari

  • Gravatar for sorry
    sorry (gost) | 05.10.2012. 05.23.59
    ovo nije dobro, bolje su im one pre fore...ko peva - Skvo?
  • Gravatar for 8866
    8866 (gost) | 05.10.2012. 16.57.38
    kapiram da ce ovo biti hit riba dlicno peva
  • Gravatar for lepo..
    lepo.. (gost) | 05.10.2012. 17.15.14
    ..su se uradili, kao uostalom i ljuba i asim :D
  • Gravatar for elektro sevdah
    elektro sevdah (gost) | 06.10.2012. 01.25.10
    sonichna shargija & elektronska tarabuka mashala hanuma mashala
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.