Popboks - On Tour ponudio debi za preuzimanje i preslušavanje [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 02.11.2012. 08:26 · 1

On Tour ponudio debi za preuzimanje i preslušavanje

Beogradski trio On Tour (Ivana Smolović (Intruder, Ika), Vladimir Marinović (Ventolin) i Marko Ćebić (The Mothership Orchestra)) ponudio je svoj debi album za preslušavanje i preuzimanje na mreži. "Album ima devet pesama u skoro 30 minuta. Sniman je u dahu u studiju Baukova soba, u produkciji Dušana Bauka i benda", kaže za Popboks Vladimir Marinović.

Beogradski trio On Tour (Ivana Smolović (Intruder, Ika), Vladimir Marinović (Ventolin) i Marko Ćebić (The Mothership Orchestra)) ponudio je svoj debi album za preslušavanje i preuzimanje na mreži. "Album ima devet pesama u skoro 30 minuta. Sniman je u dahu u studiju Baukova soba, u produkciji Dušana Bauka i benda. Uskoro se može očekivati spot za pesmu Arrows", kaže za Popboks Vladimir Marinović.

Govoreći o odlikama zvuka benda i njegovom cilju, Marinović precizira: "Glavno obeležje sastava je svedena orkestracija i višeglasje. U ovaj album su utkana različita iskustva svih članova benda, od početka do kraja, kako u pisanju pesama tako i u  tehnologiji snimanja. Uskoro se može očekivati i izdanje koje će moći da se nabavi na nastupima grupe".

Ispod možete preslušati i "skinuti" album.



Komentari

  • Gravatar for goran
    goran (gost) | 03.11.2012. 14.08.18
    domaći album godine - moje skromno mišljenje
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.