Popboks - Metallica i sledećeg leta pravi svoj festival [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 21.12.2012. 11:39

Metallica i sledećeg leta pravi svoj festival

Grupa Metallica je najavila da će i sledeće godine organizovati svoj muzički festival. Na prvom Orion festu, pored Metallice, nastupili su Arctic Monkeys, Best Coast, Modest Muse...

Metallica je objavila da će i sledeće godine napraviti svoj muzički festival. Prvi Orion festival održan je proteklog leta u blizini Atlantic Cityja, a na njemu su pored Metallice nastupili Arctic Monkeys, Best Coast, Modest Muse...

"Mislim da na prvi Orion nisu došli samo fanovi Metallice već obožavaoci muzike. Verujem da će naši simpatizeri ponovo biti otvoreni i podržati sve izvođače koji dođu na festival", rekao je bubnjar Metallice Lars Ulrich. Očekuje se da bi lista izvođača i tačno mesto i datum održavanja festivala trebalo da budu poznati u januaru.

Članovi Metallice nedavno su najavili da će početi rad na novom albumu. Podsetimo, američki bend je ove godine drugi put u karijeri održao koncert u Srbiji



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.