Popboks - David Bowie objavio singl posle deset godina (Video) [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 08.01.2013. 13:42 · 3

David Bowie objavio singl posle deset godina (Video)

David Bowie je objavio singl Where Are We Now? posle najduže pauze koju je napravio u svojoj karijeri, koja je trajala tačno deset godina.

David Bowie je objavio singl Where Are We Now? posle najduže pauze koju je napravio u svojoj karijeri, koja je trajala tačno deset godina. Spot za prvi singl Where Are We Now? sa novog albuma The Next Day možete pogledati ispod vesti.

Album The Next Day biće objavljen 8. marta za australijsko tržište, tri dana kasnije za Veliku Britaniju, a zatim i za SAD (12. mart). Ostatak sveta će na nove pesme Bowiea morati da sačeka 16. mart. Novi album biće objavljen u standardnoj verziji sa 14 pesma, ali i u takozvanom delux izdanju koje će imati još tri numere.

"Radio tišina poslednjih godina prekinuta je brojnim spekulacijama, nagađanjima, glasinama... Novi album... Ko bi ikada pomislio, ko bi ikada sanjao! Na kraju je David ipak umetnik koji piše i izvodi ono što on želi i kada on to poželi... Govori onda kada ima šta da kaže nasuprot tome kada ima šta da proda. Danas on definitivno ima šta da kaže", navodi se u saopštenju povodom novog albuma Bowiea objavljenom na njegovom zvaničnom sajtu



Komentari

  • Gravatar for milica
    milica (gost) | 09.01.2013. 03.37.33
    ljubav
  • Gravatar for ivann
    ivann (gost) | 09.01.2013. 07.59.24
    Jao kako me ovo obradovalo :))
  • Gravatar for zorglub
    zorglub (gost) | 09.01.2013. 20.10.27
    Dobra. Nisam očekivao da ćemo čuti još muzike od Bowieja, drago mi je da se vratio.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.