Popboks - Johnny Rotten ponovo u Beogradu sa Public Image Ltd [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 01.03.2013. 11:22 · 1

Johnny Rotten ponovo u Beogradu sa Public Image Ltd

Britanski post-punk sastav Public Image Limited održaće 13. juna koncert u bašti Studentskog kulturnog centra

Bend Johna Lydona, svojevremeno poznatog kao Johnny Rotten (dok je bio frontmen Sex Pistols), nastupio je u Beogradu u junu prošle godine, na Belgrade Calling festivalu. Public Image Ltd u Srbiju dolaze u okviru turneje na kojoj promovišu prošlogodišnji album This Is PiL, ali u saopštenju organizatora naglašava se da će grupa pored novih numera izvoditi i proverene hitove.

Karte za koncert PIL prodaju se po ceni od 1.800 dinara, a mogu se kupiti preko prodajne mreže Eventima i u knjižari Laguna/Delfi u SKC-u. U prodaju je pušteno 1.400 ulaznica, u skladu sa kapacitetom bašte SKC-a.

Lydon je PIL osnovao 1978. godine, neposredno po raspadu Sex Pistolsa. Do sada su objavili devet studijskih albuma, a najdužu pauzu u radu imali su u drugoj polovini devedesetih godina prošlog veka.

 



Komentari

  • Gravatar for JanaRotten
    JanaRotten (gost) | 04.03.2013. 10.55.43
    Jao boze koliko sam cekala, s obzirom da nisam bila na Belgrade Callingu!!!!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.