Popboks - Kreiraj svoj Exit za nagradu od 1.000 evra [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 26.03.2013. 09:50 · 1

Kreiraj svoj Exit za nagradu od 1.000 evra

Exit je pozvao pojedince i organizacije da se pridruže u kreiranju ovogodišnjeg festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi (10-14. jul)

Nagrade za najkreativnije u okviru konkursa Ja sam Exit biće 1.000 evra, a svi zainteresovani imaju priliku da se prijave do 25. aprila preko zvaničnog sajta festivala, u okviru koga će odabrati kategoriju za koju apliciraju.

Priavljivanjem za kategoriju Moja scena na Exitu očekuje se da kreirate sopstvenu binu koja bi trebalo da bude potpuno drugačija od onih koje su do sada viđene. Konkurisanjem za Umetnost na Exitu treba da date predlog kako bi mogla da izgleda i da se oplemeni Petrovaradinska tvrđava tokom festivala. Kroz Zabava na Exitu možete osmisliti zabavne sadržaje, a u kategoriji Exit ADventura očekuju se ideje vezane za unapređivanje marketinga, brendinga i identiteta festivala. Kroz Moj dizajn na Exitu čekaju se predlozi za dizajn majice festivala. Sve ostale ideje koje ne spadaju ni u jednu kategoriju možete izneti kroz Moja ideja na Exitu.

Za sada je potvrđeno da će na najvećoj bini Exita ove godine nastupiti Snoop Dogg, Atoms for Peace, Bloc Party, DJ Fresh live.

 



Komentari

  • Gravatar for Kombib
    Kombib (gost) | 26.03.2013. 10.39.38
    Danas ste nam vest dana> http://vesti.kombib.rs/Brojevi-dana-26-marta-2013-godine.html
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.