Popboks - Ana Popović, Prong i Delilah prva imena Fusion bine na Exitu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 28.03.2013. 11:10

Ana Popović, Prong i Delilah prva imena Fusion bine na Exitu

Organizatori Exit festivala (10-14. jul) objavili su prva imena muzičara koji će nastupiti na Fusion bini

Glavno ime Fusion bine biće srpska blues muzičarka Ana Popović. Karijeru je započela 2000. godine sa albumom Hush, a do danas je objavila ukupno pet autorskih studijskih izdanja.

"Uvek želim da publika oseti moju strast koju osećam prema muzici. Uvek pokušavam da pronađem tu energiju kojom je odisao Hendrix. To osećanje je i razlog zbog koga sviram", navodi se u izjavi Ane Popović.

Delilah je britanska pevačica koja je prošle godine objavila debi album From the Roots Up. Njujorška metal grupa Prong postoji na sceni još od osamdesetih godina prošlog veka. Na Exitu će promovisati novi album Carved into Stone.

Na ovogodišnjem Exitu nastupiće još i: Atoms for Peace, Fatboy Slim, Snoop Dogg, Bloc Party... Organizatori festivala pozvali su fanove da učestvuju u osmišljavanju ovogodišnjeg Exita i tako zarade 1.000 evra.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.