Popboks - Bend Jasona Newsteda predgrupa Slayeru u Beogradu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 28.03.2013. 13:18 · 1

Bend Jasona Newsteda predgrupa Slayeru u Beogradu

Newsted, bend bivšeg basiste grupe Metallice Jasona Newsteda nastupiće kao predrupa Slayeru u beogradskoj Kombank areni 25. juna.

Jason Newsted se pridružio Metallici posle smrti Cliffa Burtona, 1986. godine, a u bendu je bio do 2001. Po odlasku iz Metallice, nastavio je sa svojim bendom Echobrain, zatim svirao sa Ozzy Osbourneom i u heavy metal bendu Voivod.

Takođe, vlasnik je i izdavačke kuće Chophouse Records iz Kalifornije.

Do 2. juna ulaznice za koncert Slayera će biti 1900 dinara a zatim, do datuma koncerta, po ceni od 2200 dinara. Mogu se kupiti preko Eventima (link ispod), kao i na  blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

:: KUPITE ULAZNICE ::

 



Komentari

  • Gravatar for draške
    draške (gost) | 30.03.2013. 19.26.20
    Nije mu loša ova stvar ali mu je ceo album malko dosadan. Sve u svemu verujem da će uživo biti OK. Ko zna šta će sve svirati, imao je on i druge bandove sem ovoga ....
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.