Popboks - Justin Bieber pokušao da prokrijumčari majmuna [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 01.04.2013. 10:10 · 1

Justin Bieber pokušao da prokrijumčari majmuna

Nemačka policija zadržala je u karantinu majmuna koji je u vlasništvu Justina Biebera.

Kanadski pevač optužen je da je pokušao da u Evropsku uniju prokrijumčari primata za kojeg nije imao ni jednu potrebnu dozvolu. Justin Bieber je svog kućnog ljubimca poveo svojim privatnim avionom kako bi mu pravio društvo tokom boravka u Minhenu gde je imao koncert. Odmah po sletanju na Franz Josef Strauss aerodrom pevač je zadržan na carini, a majmun je potom prosleđen u karantin gde je podvrgnut pregledu veterinara.

"Svaka životinja mora imati sertifikat o zdravstvenom stanju i druge neophodne papire. Ne možete tek tako u drugu zemlju doneti divlju životinju koja nije poreklom iz neke od zemalja Evropske unije, a da nemate odgovarajuće papire za nju", izjavio je porparol aerodromske carinske službe.

Ovo inače nije jedini problem Justina Biebera tokom evropske turneje. Pre tri nedelje kanadski tinejdžer je kolabirao usred koncerta u O2 areni.



Komentari

  • Gravatar for radya
    radya (gost) | 06.04.2013. 19.36.55
    love
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.