Popboks - Charlie Watts ne želi da svira na Glastonburyiju [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 05.04.2013. 09:34 · 5

Charlie Watts ne želi da svira na Glastonburyiju

Bubnjar Rolling Stonesa Charlie Watts otvoreno je poručio da ne želi da svira na festivalu Glastonbury.

Charlie Watts je svoju odluku obrazložio time što ne voli ni koncerte na otvorenom ni svirke na festivalima. Podsetimo da su Rolling Stonesi već zakazani kao jedni od glavnih izvođača na ovogodišnjem Glastonburyiju koji će se održati od 26. do 30. juna. Bubnjara Stonesa najviše brine to što bi na Glastonburyiju mogao da duva jak vetar.

"Ne želim to da radim, da sviram na Glastnoburyiju. Ne volim da sviram na otvorenom, a naročito ne volim festivale. Najgora stvar kada svirate napolju je to što kada vetar duva kao bunjar imate problem što vam se činele stalno mrdaju. Tada je zaista teško svirati", izjavio je Watts.

Velika Britanija je za sada jedina zemlja u kojoj će Stonesi ove godine svirati na turneji povodom 50-godišnjice benda. Podsetimo da je Watts svirao na otvorenom kada su engleski rockeri održali koncert u Beogradu pre šest godina.

 



Komentari

  • Gravatar for rawkach
    rawkach (gost) | 05.04.2013. 12.56.21
    ja ga potpuno razumem. jednom je toliko ozbiljno duvalo na tashu kad sam svirao da 'em sto su se cinele mrdale i dekoncentrisale nego je i zvuk otisao sa vetrom. bilo je neocekivano pakleno pored svih dobrih uslova.
  • Gravatar for ivann
    ivann (gost) | 05.04.2013. 13.49.03
    Ma, daj. Stonsi već decenijama unazad sviraju stadionske turneje. Pa, šta je to, ako ne na otvorenom? Ko zna šta ovaj hoće...
  • Gravatar for krud
    krud (gost) | 05.04.2013. 14.36.31
    to je shala, malo lozhenja pred turu...bice toga jos...
  • Gravatar for Kvelertak
    Kvelertak (gost) | 05.04.2013. 14.54.31
    zašto ne zalepi činele da se ne mrdaju
  • Gravatar for lenny
    lenny (gost) | 05.04.2013. 20.16.52
    Sto bi Mick rekao: "...Charlie is good tonight.." :) :)
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.