Popboks - The Kilaueas u Novom Sadu i Beogradu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 05.04.2013. 12:05 · 1

The Kilaueas u Novom Sadu i Beogradu

Nemačka grupa The Kilaueas održaće koncerte u Novom Sadu i Beogradu.

The Kilaueas će u nedelju (7. april) zajedno sa beogradskim sastavom Threesome svirati u novosadskom klubu CK13 (cena karata 300 dinara). U ponedeljak će nastupiti u MKC Kombinatu u Zemunu (cena karata 200 dinara), uz podršku ženske punk trojke The Replicunts. Nemački bend će u utorak nastupiti u beogradskom klubu Kuglaš (cena karata 300 dinara), zajedno sa Threesome i Čikine Bombone. Svi koncerti počinju u 21:30 časova.

The Kilaueas su nastali 1998. godine i do sada su snimili tri albuma.

 



Komentari

  • Gravatar for
    YokoOvoOno | 08.04.2013. 16.12.53
    The Kilaueas su zabavan bend, pogotovo za one koji vole surf-rock...
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.