Popboks - My Bloody Valentine, Calexico i Azealia Banks na Terraneo festivalu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 16.04.2013. 12:33 · 4

My Bloody Valentine, Calexico i Azealia Banks na Terraneo festivalu

Organizatori Terraneo festivala objavili su prva imena izvođača koji stižu u Šibenik.

Prvi izvođači koji su potvrđeni za Terraneo 2013. su My Bloody Valentine i Azealia Banks. Organizatori su najavili da će na ovogodišnjem festivalu učestvovati još i Calexico, The Bots, Postolar Tripper, Kawasaki 3P, Svi na pod i Icarus Down, ali i da se uskoro očekuju potvrde novih imena. Ovogodišnji Terraneo odžaće se od 7. do 9. avgusta u bivšoj kasarni Bribirskih knezova u Šibeniku.

My Bloody Valentine proslavili su se albumom Loveless koji je izašao pre 22 godine. Ove godine obnovili su rad benda sa povratničkim izdanjem M B V. Azealia Banks promovisaće u Šibeniku novi album Broke with Expensive Taste koji uskoro treba da objavi.

 



Komentari

  • Gravatar for teget
    teget (gost) | 17.04.2013. 18.36.55
    Jel moze neko od citalaca sa iskustvom posete Teraneu da napise detalje o prevozu, ukupnim troskovima...?
  • Gravatar for Shakirin bivši
    Shakirin bivši (gost) | 18.04.2013. 07.52.48
    samo ne spominji cirilicu i bezbedan/bezbedna si :)
  • Gravatar for Beck
    Beck (gost) | 18.04.2013. 22.49.17
    ja cu ti pokusati objasniti ukratko. festival se odrzava na tri bine (velika, srednja i mala). prosle godine ulaznica za cijeli festival (4 noci) je kostala oko 50€. kasarna se nalazi u prilicnoj vukojebini, podaleko i od Sibenika i od plaze. ako pozelis u grad ili na more pripremi oko 3€ za dvije karte (ukoliko nisi sa autom). festivalski kamp je prilicna katastrofa. wc, hrana i uslovi ocajni. jako je malo mjesta sa hladom pa te zvizdan probudi vec u zoru. pivo na festivalu je je oko 2,5€. hrana je najbliza u marketu (konzum) koji je daleko oko 15 minuta pjesacenja, a u istom prostoru imas i mcdonalds. zvuk i uslovi na koncertu su dobri. zabava je ok. mlade purgerke su ljepse nego ikada prije i ima ih koliko zelis.
  • Gravatar for teget
    teget (gost) | 19.04.2013. 10.52.27
    Hvala, Beck.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.