Popboks - Calexico 7. avgusta u Beogradu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 19.04.2013. 14:25 · 2

Calexico 7. avgusta u Beogradu

Američki sastav Calexico održaće prvi put u karijeri koncert u Srbiji 7. avgusta u Beogradu, na prostoru teniskih terena Odbojkaškog kluba Partizan na Malom Kalemegdanu 2, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Bend iz Arizone dolazi u Beograd u okviru evropske turneje povodom aktuelnog albuma Algiers (2012).

Pevač i multiinstrumentalista Joey Burns, koji je uz bubnjara John Convertino osnivač Calexica, inače obojica nekadašnji članovi kultnog sastava Giant Sand, ne skriva zadovoljstvo zbog predstojećih brojnih svirki pred evropskom publikom.

"Za mene lično dobar je osećaj kad se povežemo sa Evropom, jer smo povukli toliko uticaja od evropske estetike. Mislim da je ona uticala na naš senzibilitet i ton", kaže Burns.

Long Play će uskoro saopštiti način prodaje i cene ulaznica za beogradski koncert Calexica.



Komentari

  • Gravatar for misha
    misha (gost) | 20.04.2013. 13.30.37
    napokon neki konkretni cert ovde,jos kada bi dosli yo latengo sviraju u zagrebu,jos uvek je u zagrebu znatno bolja ponuda
  • Gravatar for
    VoivodBG | 20.04.2013. 16.12.03
    @misha, ne brini bice jos kvalitetnih koncerata u Beogradu na leto: Thee Oh Sees, Guitar Wolf, Barb Wire Dolls
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.