Popboks - Pijani Liam Gallagher hteo da jaše psa [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 23.04.2013. 14:12

Pijani Liam Gallagher hteo da jaše psa

Liam Gallagher je proteklog vikenda nastavio da se opija po londonskim pabovima, zbog čega je ponovo postao jedna od glavnih zvezda tabloida na Ostrvu.

Britanski dnevnik Sun piše da se frontmen grupe Beady Eye u nedelju "totalno razvalio" u jednom londonskom pabu i da je tom prilikom pokušao da jaše psa jednog od sedmorice prijatelja sa kojima se zajedno opijao.

Gallagher je u pabu OIde White Bear pio celo popodne, napravivši pritom ceh od 300 funti. "Bio je potpuno razvaljen. Pokušao je da sedne na leđa psa, sa kojim je krenuo da pravi male korake, ali jednostavno nije išlo... Bilo je zaista smešno", izjavio je za Sun jedan od očevidaca.

Liam Gallagher je pabu naručivao Billecart-Salmon šampanjac od 47 funti po boci, a navodno je po rečima očevidaca čak krenuo da napusti pab pre nego što je platio račun. "Nesrećna konobarica je plakala kada je pomislila da je ostao bez para, ali je menadžer paba istrčao za njim".

Nekadašnji član Oasis je pre samo mesec dana imao problem kada su ga u jednom danu dva puta izbacili iz istog paba.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.