Popboks - Liam Gallagher: Muka mi je od jebenih idiota koji pričaju da ne umem da pevam [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 25.04.2013. 12:52

Liam Gallagher: Muka mi je od jebenih idiota koji pričaju da ne umem da pevam

Frontmen Beady Eye Liam Gallagher odlučio je da se obračuna sa kritičarima koji tvrde da ne ume da peva.

Liam Gallagher je izjavio da je zbog kritičara odlučio da tokom snimanja novog albuma Beady Eye ne koristi nikakve zvučne efekete za svoj glas.

"Muka mi je od jebenih idiota koji pričaju da ne umem da pevam. Razumete na šta mislim? Zato sam i pomislio jebeš ovo, nema ništa od dvostrukog snimanja. Hajde da izađemo na čistac, evo ovako ja zvučim. Ovako zvuči moj glas i nadam se da će se ljudima svideti i da će ih to skinuti sa mojih jebenih leđa", rekao je Gallagher.

Drugi album grupe Beady Eye BE biće objavljen 10. juna ove godine. Grupa je nedavno dala na preslušavanje novi singl Flick Of the Finger.

Frontmen Beady Eye je proteklog vikenda viđen kako pijan ispred jednog londonskog paba pokušava da jaše psa.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.