Popboks - Vrana jede čoveka u bizarnom novom spotu Queens Of The Stone Age (Video) [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 07.05.2013. 11:28 · 1

Vrana jede čoveka u bizarnom novom spotu Queens Of The Stone Age (Video)

Novi spot grupe Queens Of The Stone Age za pesmu 'I Appear Missing' nije za one sa slabim stomakom.

Animirani spot I Appear Missing počinje scenom u kojoj vrana jede na prvi pogled mrtvog čoveka koji leži u lokvi krvi u pustinji. Kasnije će glavnog junaka spota napasti i vuk, a na kraju će i pasti sa zgrade.

Video za I Appear Missing traje tri minuta dok originalna pesma ima dužinu od šest minuta. Za animaciju u spotu bio je zadužen Liam Brazier.

Novi album ...Like Clockwork Queens Of The Stone Age objaviće 3. juna. Među gostima na novom albumu pojaviće se i Elton John.

Pogledajte ispod video za I Appear Missing.

 



Komentari

  • Gravatar for
    VoivodBG | 07.05.2013. 15.10.53
    Svidja mi se pesma. Ima klavijature i drugaciji je vajb od prethodnog albuma. Videcemo kakav ce biti ostatak iste kada izadje album. I mogao bi neki od divnih organizatora da ih konacno dovede u Srbiju.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.