Popboks - Psy: Ne znam šta je herpes (Video) [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 10.05.2013. 15:07 · 2

Psy: Ne znam šta je herpes (Video)

Psy se oglasio povodom prozivke frontmena grupe Green Day koji ga je poredio sa „muzičkim herpesom“.

Autor pesme Gangam Style reagovao je na komentar Billie Joe Armstronga, govoreći kako ne zna šta je herpes.

Juče ujutru (9. maja), Billie Armstrong  je na svom Instagram profilu postavio fotografiju Psya zajedno sa natpisom „Ovaj lik je muzički herpes. Jednom kad pomisliš da je nestao, on se vrati. #herpes #flareup #goaway“. Kada je Fuse upitao Psya kako se osetio povodom ove uvrede, on je priznao da čak i ne zna šta je herpes.

Kada je Psyu objašnjeno da je herpes polno prenosiva bolest koje je teško otarasiti se i koja se često vraća kada zaražena osoba misli da je nestala, koreanska pop zvezda je odgovorila: „Meni se to nekako i sviđa, kul je. Znači on kaže da sam kao herpes? I ja bi trebalo da kažem nešto njemu. Kako je beše njegovo ime? Billie Joe Armstrong iz Green Daya kaže da sam kao herpes i da se stalno vraćam. Ja cenim to i mislim da je kul. Hvala ti“.

Armstrong je čest korisnik Instagrama ali veoma retko koristi svoj profil za komentarisanje drugih muzičara, a umesto toga često postavlja fotografije članova benda i fotografije sa turneja.

Pogledajte ispod video sa reakcijom Psya:



Komentari

  • Gravatar for kofein
    kofein (gost) | 10.05.2013. 18.13.04
    ceo klip sam pokusavao da ugasim gornju reklamu i nisam uspeo
  • Gravatar for pera
    pera (gost) | 13.06.2013. 02.34.45
    na prvi pogled ovo savrseno foliranje deluje retardirano, a onda ipak kad malo razmislim svaka mu cast... sto bi se prepucavao
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.