Popboks - Liam Gallagher: Noel i Damon Albarn su ubili britpop [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 10.05.2013. 16:07 · 3

Liam Gallagher: Noel i Damon Albarn su ubili britpop

Frontmen grupe Beady Eye tvrdi da je ovaj pravac okončan u martu, kada je njegov brat delio binu sa pevačem Blura.

Liam Gallagher tvrdi da je britpop umro ove godine kada je njegov brat Noel fotografisan kako se grli sa Damonom Albarnom iz Blura.

Govoreći za NME u ovonedeljnom izdanju vezanom za britpop, Liam uputio uvredu svom bratu rekavši da je „pun sranja“ aludiraći na Noelovo pojavljivanje sa Albarnom na svirci Teenage kancer fonda u Londonu.

"Šta je ubilo britpop? Najveštačkije jebeno maženje koje sam video u svom životu, eto to je ubilo britpop“, kaže Liam. „Noel i Damon Albarn su ubili britpop. Zašto? Zato što misle da su ga oni i izmislili, eto zato. A kad? Znaš ti kad, ha ha“.

Nastavljajući dalje Liam dodaje: „I ja sam bio u Teenage kancer fondu, ali to je obična glupost. Ako mislite da je to bilo od velike važnosti, mora da živite na mesecu. Zašto to znam? Zato što poznajem svog brata. Tako se osećam. Pun je gluposti. Mislim da je Damon u redu. Graham Coxon je prozreo situaciju, ali znaš našeg dečka. Biće Robbie Williams sledeće nedelje“.

Noel Gallagher je nastupao uživo sa Albarnom i Grahamom Coxonom u londonskom Royal Albert Holu u martu ove godine, ostavljajući po strani dvodecenijski animozitet prema britpopu iza sebe kada je zajedno sa Albarnoom zasvirao Blurov hit  Tender (pogledajte ispod video).



Komentari

  • Gravatar for mare
    mare (gost) | 11.05.2013. 08.45.24
    liam i noel su bogovi britpopa ali i popa, albarn je malo ispod njih. coxonu prosto nije ta klasa, smesno ga je komentarisati u tom kontekstu...
  • Gravatar for banana
    banana (gost) | 11.05.2013. 13.10.34
    bilo ko ko moze da kaze da coxon nije integralni deo brit pop scene, povrsniji je od liama galager, a to je tako tako tesko postici. cestitke! svi znamo kako je nastao oasis, ko je stvorio i oblikovao oasis, a njegovo ime ne pocinje na L. s druge strane, svaki clan blura je umetnik, kao sto je i noel umetnik
  • Gravatar for banano
    banano (gost) | 12.05.2013. 03.18.22
    prosto ne kapiras fazon i to je to.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.