Popboks - Dino Dvornik dobija spomenik u Splitu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 17.05.2013. 09:59 · 1

Dino Dvornik dobija spomenik u Splitu

Hrvatski pevač Dino Dvornik, koji je 2008. preminuo u 45. godini života, trebalo bi da uskoro dobije spomenik u svom rodnom gradu Splitu.

Spomenik Dinu Dvorniku biće podignut kod Starog trga u Splitu, u neposrednoj blizini njegovog stana. Finansijeri ovog projekta biće vršnjaci Dina Dvornika sa kojima se družio, a ideja je da spomenik bude u prirodnoj veličini i interaktivan, odnosno da prolaznicima pušta neke od najpoznatijih melodija hrvatskog muzičara.

Na mestu gde će biti napravljen spomenik Dinu Dvorniku juče je u njegovu čast postavljen crveni cilindar visine jednog metra.

 



Komentari

  • Gravatar for Suzana
    Suzana (gost) | 18.05.2013. 18.53.14
    veoma interesantna zamisao,odusevila sam se idejom,volela bih to da vidim!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.