Popboks - Noel Gallagher nazvao One Direction klovnovima (Video) [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 18.05.2013. 08:00 · 3

Noel Gallagher nazvao One Direction klovnovima (Video)

Noel Gallagher je na dodeli Ivor Novello nagrada izjavio da je prihvatio da dođe samo zato što na istu svečanost nisu pozvani članovi grupe One Direction.

Pevač grupe Kinks Ray Davies uručio je Noelu Gallagheru nagradu za izuzetnu kolekciju pesama.

Na pitanje novinara šta čini posebnim Ivor Novello nagrade, bivši član Oasis je odgovorio da je specijalno to što na tu dodelu "ne dolaze bendovi poput One Direction".

"Ovde nema klovnova kao što su One Direction. To je zato što se ovde ne radi o tome kakvu odeću nosite, koga ćete povaliti, koliko ste lepršavi na sceni... Ovde se radi o pisanju pesama. One su te koje će trajati zauvek", rekao je Noel Gallagher.

Na pitanje da li bi ikada napisao pesmu za One Direction, Noel Gallagher je odgovorio sa: "Imam dovoljno novca".

Grupa One Dircetion je na ovogodišnjoj dodeli NME nagrada proglašena za najgori bend. Noel Gallagher je početkom ove godine izjavio da "veruje da će otići u raj pošto je Bog fan Oasisa".

Pogledajte ispod izjavu Noela Gallaghera u vezi sa bendom One Direction.

 



Komentari

  • Gravatar for DraganChe
    DraganChe (gost) | 19.05.2013. 18.15.28
    Kako? "Noel Gallagher je početkom ove godine izjavio da veruje da će otići u raj pošto je Bog fan Oasisa," -Opet se grebu o The Beatles, "popularniji smo od Isusa... :-))
  • Gravatar for Giraffage
    Giraffage (gost) | 20.05.2013. 08.59.27
    silom okolnosti gledao One direction pre par dana. o tako vernoj i masovnoj publici Galager moze samo da sanja. vrhunac koncerta: obrada Teenage kicks - Underonesa. sajber dozivljaj. :)
  • Gravatar for dr
    dr (gost) | 20.05.2013. 12.43.02
    Nemam pojma ko su ti One Diresction, ali Oasis, kao tipicna menadzersko/korporativna bubble gum tvorevina za uzimanje para, bez trunke originalnosti i prozivljenosti u svojim pop hiticima, sklepanim od delova pesama Beatles-a, Kinks-a i Stones-a, su poslednji koji imaju pravo bilo kome bilo sta da popuju.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.