Popboks - Satriani u Beogradu zahteva domaća jela, prave tanjire i metalno posuđe [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 20.05.2013. 13:38 · 1

Satriani u Beogradu zahteva domaća jela, prave tanjire i metalno posuđe

Joe Satriani je od organizatora beogradskog koncerta zatražio da svo posluženje uoči koncerta bude servirano iz 'pravih tanjira i metalnog posuđa'.

Satriani je od organizatora koncerta zatražio da za njega i bend pre koncerta ima na raspolaganju čokolade, musli, čips, perece, sendviče, sveže voće (jabuke, pomorandže, banane), sireve, domaće kekse, pice... On je u svom zahtevu naveo i da želi da sva neiskorišćena hrana bude predata narodnim kuhinjama i prihvatilištima u Srbiji.

Američki gitarista je uz zahtev da sve bude servirano iz pravih tanjira i metalnog posuđa, koji je naveo iz predustrožnosti poučen iskustvima na prethodnim nastupima, izneo i opasku da "ne dolazi na piknik".

Satriani je zatražio i da tokom boravka u Beogradu ruča u restoranu koji će na meniju imati domaća jela.

Američki muzičar održaće u petak koncert u beogradskom Sava centru na kome će promovisati album Unstoppable Momentum.

::KUPITE ULAZNICE::

 



Komentari

  • Gravatar for bungleoid
    bungleoid (gost) | 21.05.2013. 14.06.46
    "malo pečeniji...i da ne bude sa kraja...i da nije mastan"
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.