Popboks - Bajaga i Instruktori, Eva Braun, Ritam nereda, Repetitor, KBO! i Pero Defformero na Arsenal festu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 22.05.2013. 12:06 · 1

Bajaga i Instruktori, Eva Braun, Ritam nereda, Repetitor, KBO! i Pero Defformero na Arsenal festu

Bajaga i Instruktori, Eva Braun, Ritam nereda, Repetitor, KBO! i Pero Defformero pridružili su se izvođačima trećeg Arsenal festa, koji će biti održan 27, 28. i 29. juna u Kragujevcu.

"Arsenal iz godine u godinu postaje sve značajniji ne samo srpski nego i regionalni festival, i drago mi je što ćemo i mi konačno naći u toj priči", kaže Momčilo Bajagić, čiji bend nastupa druge večeri 28. juna na glavnoj bini u prostoru na otvorenom Kneževom arsenalu, uz kragujevačke pank veterane KBO! i ranije najavljene Partibrejkerse i Kanda Kodžu i Nebojšu.

Iste večeri, u petak, na maloj bini Garden Stage sviraju čak tri novosadska benda - uz Ritam nereda i Pero Defformero, nastupiće i ranije najavljeni Grate.

Smak će posle više od 15 godina pauze nastupiće u Kragujevcu 27. juna, kao glavne zvezde Arsenal festa, a pre njih na glavnoj bini sviraće kragujevački Thimble. Babe prve večeri festivala u četvrtak sviraju na Garden Stageu.

Poslednje večeri Arsenal festa u subotu 29. juna na glavnoj bini uz Hladno pivo i Gobline sviraće kao poslednji te večeri Repetitor. Na Garden Stageu posle domaćih Popečitelja i kruševačkog rege sastava Zaa, nastuoiće i Eva Braun.

"Nikad nismo svirali u Kragujevcu! Bilo je par puta nekih dogovora, ali jednostavno nikad se nisu poklopile stvari, a i mi smo poznat kao lenj bend pa nikad nismo uspeli da to izvedemo. Sada je konačno prilika da se odužimo na pravi način kragujevačkoj publici", kaže gitarista i pevač Goran Vasović.

Kako je najavljeno, iduće nedelje biće poznat kompletan spisak izvođača i satnica trećeg Arsenal festa.

Ulaznice za Arsenal fest 3 mogu se kupiti preko mreže Eventim po cenama: komplet 1.500 dinara, pojedinačna karta za prvo veče 900 dinara, za druge dve večeri po 700 dinara. Ove cene važe do 31. maja, a od 1. juna biće nešto skuplje.

:: KUPITE ULAZNICE ::



Komentari

  • Gravatar for Stazi
    Stazi (gost) | 22.05.2013. 21.05.13
    BAJAGA,Ziva Prava Legenda!!!VOLIM BAJAGU!!!Bas je super sto ce svirati na Arsenal Fest!!!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.