Popboks - Sahranjen gitarista Slayera Jeff Hanneman [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 24.05.2013. 11:06

Sahranjen gitarista Slayera Jeff Hanneman

Jedan od osnivača grupe Slayer Jeff Hanneman, koji je u 49. godini preminuo od posledica ciroze jetre, sahranjen je juče u Los Anđelesu.

Magazin NME izveštava da su mnogobrojni fanovi u majicama grupe Slayer još pre ceremonije formirali red za ulazak na groblje, koji je bio dugačak četiri bloka ulica. Isti izvor navodi da je ispred groblja jedna ženska osoba prolazila pored reda i prisutnima prodavala katalog sa satnicom i detaljima ceremonije. Većinu fanova pretresala je i policija koja im je oduzimala alkohol koji su imali kod sebe.

Kod kočega preminulog gitariste stajala je poruka: 'Naš brat Jeff Hanneman, neka počiva u miru (1964-2013)'. Posmrtni govor održao je Kerry King koji je zajedno sa Hannemanom osnovao Slayer. King je tokom odavanja pošte nazdravio uz čašu Jagera uz reči: "Jeff je za razliku od mene mrzeo Jager. Međutim, morao sam da dođem ovamo sa nečim čime bih razveselio prijatelja".

Slayer su ranije naglasili da neće otkazivati aktuelnu turneju i da će u okviru nje nastupiti u beogradskoj Kombank areni 25. juna.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.